TROUWSCHOENEN KIEZEN BIJ JE PAK

Vrouwen praten al van kleins af aan over welke jurk ze later gaan dragen op hun bruiloft. Een groot deel heeft deze speciale dag al tientallen keren afgespeeld in het hoofd. Voor mannen is het niet veelvoorkomend om van kleins af aan al te dromen van ‘dat speciale pak’ of ‘die elegante van Bommel schoenen’. Vaak krijgt – heel logisch – het kiezen van een pak prioriteit en wordt er daarna naar de schoenen gekeken. Toch is het uitzoeken van trouwschoenen niet zo gemakkelijk als het lijkt. Hier komen namelijk ook meteen wat ‘moderegeltjes’ bij kijken. In dit artikel vind je alle tips en regeltjes wat het uitzoeken van trouwschoenen betreft.

Ga ’s middags op schoenenjacht

Je wilt absoluut geen te kleine schoenen hoeven dragen op je grote dag. Zorg daarom dat je ’s middags de winkels bezoekt en schoenen past. Rond de middag zijn je voeten namelijk op zijn ‘dikst’ door de warmte en kun je niet snel te kleine schoenen kopen.

Zorg dat alles bij elkaar past

Het is ontzettend belangrijk dat je trouwschoenen goed bij je trouwpak passen. Let dus goed op wat voor stijl je pak is en zorg dat je schoenen dezelfde stijl hebben. Wat kleur betreft, mag dit zeker een andere kleur zijn dan je pak. Als je echt een keer iets anders wil, kun je ook voor een uniek model gaan.  Met wat extra kleur of een opvallende print, zoals Floris van Bommel schoenen, steel jij stiekem ook de show. Wat sokken betreft kun je het beste voor dezelfde kleur als je schoenen of je pak kiezen. Om je outfit helemaal af te maken kun je ervoor zorgen dat je schoenen en je riem matchen. Koop ze niet alleen in dezelfde kleur, maar ook in hetzelfde printje!

Loop je schoenen in

Vergeet je schoenen niet in te lopen voor de grote dag! Op je bruiloft zal je namelijk veel te staan. En om met pijnlijke voeten het ja-woord te geven en jullie eerste dans aan te gaan, is zonde. Als je tijd hebt kun je hier zelfs al een week van te voren mee beginnen. Mocht er onverwachts een krasje op komen of je hebt ze toch in de verkeerde maat gekocht dan hebben we gelukkig nog onze schoenenhacks!