ORIS HORLOGES: EEN UNIEK DESIGN

Echt Zwitsers design

Heeft u ook een horloge dat al na een jaar kapot is gegaan? Dat kan geen Oris horloge zijn.
In Zwitserland is kwaliteit het allerbelangrijkste onderdeel van een horloge. Alle Oris horloges worden getest op het hoogste niveau en zullen nooit zomaar breken of stoppen.

Een Oris horloge is uniek en kan al van een afstand herkend worden. De horloges zijn altijd mechanisch en hebben een rood rotor aan de binnenkant, hieraan kunt u gelijk zien dat het een echt Oris horloge is.

Een horloge van hoge kwaliteit is leuk, maar het moet natuurlijk wel mooi zijn. En dit is waar Oris punten scoort. Elk horloge heeft een uniek design dat toch de klassieke eigenschappen van vroeger bevat, maar dan gestopt in een modern jasje.

De verschillende soorten Oris horloges

Oris maakt een groot aantal horloges dat ingedeeld wordt in 4 verschillende groepen:

De culture horloges, dit zijn de klassieke horloges, ze hebben een tijdloze uitstraling en zullen over 50 jaar nog steeds in de mode zijn.
De duiker horloges, deze horloges zijn robuust en waterdicht. Ze zien er meestal stoer uit en worden vaak gedragen door mannen.
De piloten horloges zijn herkenbaar aan de makkelijke afleesbare cijfers, ook kunnen deze horloges tegen een aardige stoot.
De motorsport horloges hebben een uniek design die je doen denkan aan verschillende racewagens. De Oris Williams Chronograaf is bijvoorbeeld ontworpen in 2015 dankzij een samenwerking tussen Oris en Williams van de formule 1.

Een gigantisch merk

Over de jaren heen is Oris uitgegroeid tot een gigantisch bedrijf. Het bedrijf is begonnen in het jaar 1904 en heeft zichzelf steeds verder ontwikkeld. Tegenwoordig zijn Oris horloges overal verkrijgbaar. U hoeft ook niet gek op te kijken dat ook Zuyverjuweliers in een dorp zo klein als Dronten deze horloges verkoopt. En het mooiste van het merk? Na al die jaren is de kwaliteit nog steeds optimaal.

Maak uw outfit compleet door er een Oris horloge aan toe te voegen.