OP VAKANTIE IN NEDERLAND

Voor een leuke vakantie hoef je niet per se ver te reizen of veel geld kwijt te zijn. Ook wanneer je wat minder budget hebt of geen zin hebt in de lange rijen op Schiphol kun je van een super toffe vakantie genieten. Want waarom zou je ver reizen, terwijl Nederland zoveel te bieden heeft? Ga eens op vakantie in eigen land en ontdek de veelzijdigheid van ons prachtige kikkerlandje. Van uitwaaien aan de Nederlandse kust tot een verblijf op een wellness camping op de Veluwe, de mogelijkheden zijn oneindig.

Natuur, ontspanning & actief op de Veluwe

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen gezinsvakantie of een actieve vakantie met je beste vrienden, op de Veluwe is alles mogelijk. Een vakantie op de Veluwe staat garant voor een prachtige omgeving waar van alles te doen is. Maak eens een fietstocht door de bossen, langs heidevelden en statige landgoederen. Of organiseer een familieweekend en verblijf met zijn allen in een 10 persoons bungalow.

Bootje varen

Ben je graag op het water en vind je het leuk om een of meerdere dagen te gaan varen? Huur dan eens een bootje! In Nederland heb je ontzettend veel mogelijkheden voor het huren van een boot. Wil je een korte vaartocht maken van een dag(deel)? Vaar dan langs de terrasjes aan de Utrechtse grachten of ga op ontdekkingstocht in Giethoorn, ook wel het Hollandse Venetië genoemd. Wil je een wat langere vaartocht van een paar dagen maken? Ga met een blokhutboot de Biesbosch in of maak een zeiltocht langs de Waddeneilanden.

Dansen op een festival

Ondanks dat Nederland maar klein is, worden er ontzettend veel leuke festivals en evenementen georganiseerd. Van grote muziekfestivals zoals Lowlands en Solar, tot aan lokale foodtruck- en bierfestivals. Heb je een vakantie in Nederland gepland? Kijk dan eens welke festivals er in de buurt worden georganiseerd! Waar je voorkeur ook naar uit gaat, in de zomer kun je ieder weekend wel een leuk festival bijwonen.

Met de trein

Ben je niet in het bezit van een auto of vind je het leuk om eens iets avontuurlijks te ondernemen? Een treinvakantie is dé manier om je eigen land beter te leren kennen. Omdat Nederland niet zo groot is, kun je in een week tijd verschillende provincies bezoeken. Onderzoek een aantal weken voordat je vertrekt of je kunt profiteren van leuke kortingsacties om je treinvakantie betaalbaar te houden.

Wat je ook gaat doen tijdens je vakantie in Nederland, wij zijn ervan overtuigd dat het een vakantie wordt om nooit te vergeten. Geniet ervan!