Kleding en accessoires die elke man in zijn kast moet hebben

De meeste mannen die alleen al het woord “winkelen” horen zuchten bij voorbaat al. Maar toch is het belangrijk voor mannen om er goed uit te zien, een alternatief is natuurlijk online shoppen. Nu de zomer is begonnen, is het toch weer belangrijk wat leukere outfits in de kast te hebben liggen, maar wat zijn de musthaves? In dit artikel lichten wij drie musthaves toe.

Een overhemd

Iets wat in de kleding kast echt niet kan ontbreken is een witte overhemd. Een witte overhemd is namelijk altijd te combineren met bijvoorbeeld een riem of een leuk colbert. Het is dus een echte musthave item die niet kan ontbreken. Één tip, draag tijdens een feestje een

niet al te dure overhemd, als er bijvoorbeeld drank of eten overheen wordt gemorst is het erg lastig om deze vlekken eruit te krijgen. Draag dus alleen de echte dure en nette overhemd naar werk of een andere gelegenheid.

De riem

Een andere musthave item is de riem. Het klinkt misschien wel als iets simpels, maar met een riem kan je toch veel mee uitstralen en je outfit ook daadwerkelijk mooi afmaken. Riemen zijn tegenwoordig erg stijlvol en er zijn duizenden soorten kleuren en maten. Je kan bijvoorbeeld een mooie leren heren riem aanschaffen die past bij je schoenen of misschien zelfs bij je haar. Riemen zijn dus een musthave item en kunnen in principe je outfit maken of kraken.

Schoenen

Schoenen mogen uiteraard ook niet ontbreken in dit lijstje. Zo zijn er voor de mannen ook heel veel keuze in netten maar ook stoere schoenen. Zo kunnen de nette klassieke leren schoenen niet ontbreken in een kledingkast en zoals hierboven al aangegeven kunnen deze goed gecombineerd worden met een bruine of zwarte leren riem bijvoorbeeld. Of kies bijvoorbeeld een mooie conjac kleurige schoen dat ook nog eens past bij je zakelijk overhemd of colbert. Echter wordt het ook steeds populairder om mooie sneakers onder de outfit te dragen. Kies hierbij bijvoorbeeld voor een felle kleur om echt goed op te vallen.

Wil je meer lezen over de kleding en accessoires musthaves voor mannen? Neem dan eens een kijkje op de Lederwarenwebshop