Desoto, stijlvolle degelijkheid

Het Duitse merk Desoto combineert het beste van 2 werelden. De Duitse degelijkheid met de Italiaanse finesse. Dit maakt de zeer comfortabele overhemden onweerstaanbaar voor veel mannen. Voorzien van comfortabel draaggemak produceert het familiebedrijf overhemden met een modern kleurpallet. De stoffen worden gemaakt in Duitsland en zijn voorzien van een Oeko-Tex certificaat. Dit betekent dat de stoffen zonder schadelijke chemicaliën gemaakt worden. Een overhemd van Desoto is dus nog duurzaam ook.

Stijlvol Italia

De geraffineerde Italiaanse invloeden vanuit de designafdeling, gevestigd aan het Comomeer in Italië, zijn zeer herkenbaar in de gehele Desoto collectie. De basis ontwerpen bestaan uit een aantal goede kleuren als blauw, wit, zwart, maar ook grijs. Alle Desoto overhemden hebben de alom bekende Italiaanse, licht getailleerde pasvorm en door de jersey stretch stof sluit het uitermate comfortabel om het lichaam heen. Kortom, een zeer hoog pascomfort.

Bewegingsvrijheid ten top

Het jerseyhemd van Desoto is speciaal ontworpen om optimale bewegingsvrijheid te creëren. Het atelier gebruikt een speciale manier om zo vervelende naden te voorkomen. De unieke raglanmouw snijtechniek zorgt ervoor dat het overhemd vrij is van irritatie, zo zijn de zomen van de schouders naar het rugpand verplaatst. Perfecte business en vrijetijd overhemden voor het dagelijkse leven. Het motto van Desoto is niet voor niets: “Wie zich graag beweegt, heeft ook een overhemd nodig waar degene zichzelf in kan bewegen”.

Trend comfort

Comfort is dé trend in mannenmode. Desoto sluit hier perfect op aan met het combineren van het elegante van het traditionele overhemd met het comfort van een T-shirt. Een praktische en zeer stijlvolle aanvulling op je garderobe.

De collectie van Desoto kun je bekijken op www.suitable.nl. Hier vind je naast het merk Desoto nog vele andere luxe merken. De webshop is gespecialiseerd in casual herenkleding zowel online te vinden, maar ook in de fysieke winkels van Suitable in enkele grote steden!