DE TOP 5 DENIM KLEDINGSTUKKEN

Er is één kledingstuk die hoogstwaarschijnlijk iedereen in zijn kast heeft hangen. Man, vrouw, kind, volwassene… We hebben het natuurlijk over de spijkerbroek. Wist je dat deze vroeger is gemaakt als broek om in te werken, maar tegenwoordig juist wordt gezien als kledingstuk dat je in je vrije tijd draagt? Toch is het bij de meeste bedrijven tegenwoordig geaccepteerd om ook tijdens werktijd een spijkerbroek te dragen. Dit maakt de jeans misschien wel het meest veelzijdige kledingstuk! Maar er is meer. Want naast de tijdloze spijkerbroek zien we natuurlijk ook regelmatig andere kledingstukken van denim. Daarom zetten wij de top 5 denim kledingstukken voor je op een rij!

1. Denim broek
Nogmaals: misschien wel het meest tijdloze en veelzijdige kledingstuk in je kast. Wat ons betreft een eeuwige nummer één. En het leuke? Ook de spijkerbroek gaat met de tijd mee. Zo hebben we de skinny jeans, baggy jeans, bootcut jeans en ga zo nog maar even door. En wat draag jij het liefst? Een high-waist of low-waist? Donker of licht? Met of zonder wassing? Voor alle soorten en maten is er wel een perfecte jeans te vinden. Zowel in de winkel als 24/7 jeans online in webshops.

2. Denim shorts
Een zomer zonder spijkershorts is wat ons betreft als een zomer zonder zon. De short blijft een onmisbaar item in je kledingkast. Let op: deze is wat minder geschikt om te dragen naar kantoor.

3. Denim jas
Wat ons betreft een festivallook die altijd kan: de spijkerjas! Sommige houden ervan om een denim jas te combineren met een denim broek, anderen gaan liever voor klassiek en combineren deze met een zwarte jeans. En tegenwoordig is niets te gek; scheuren, patches, kleuren en patronen, oversized of met een stoere wassing.

4. Denim blouse
Nog een klassieker: de spijkerblouse. Een tijd geleden verdween deze uit het straatbeeld, maar de laatste jaren zien we ‘m weer zeer regelmatig terug. En terecht! In combinatie een donkere of zwarte jeans is deze outfit altijd goed; op de werkvloer of als casual outfit. En heb je een feestje? Dan trek je je hakken aan, zorg je voor een felle lipkleur en ben jij ook ready to go.

5. Denim rok
Ook terug van weggeweest is de spijkerrok. Onze favoriet is de kokerrok van spijkerstof of het A-lijn model. Het leukst is dit om te dragen in de zomer met blote benen, maar ook met een panty kan dit prima. De laatste tijd zien we deze veel in verschillende, vrolijke kleuren. Wat ons betreft is de zomer nog niet voorbij!