DE LEUKSTE ZOMER DAMESTASSEN

Vrouwen en tassen, ze zijn nou eenmaal onafscheidelijk. Geen dag gaan we naar buiten zonder ons trouwste accessoire, hoe krijg je anders al je essentials mee? Waar jaren geleden de tas een noodzakelijk goed was, is deze nu niet meer weg te denken uit het modebeeld en veranderen de trends elk seizoen weer. In elke garderobe kan een mooie handtas natuurlijk niet ontbreken, een tas kan je outfit afmaken en je zelfvertrouwen geven wanneer jij dat nodig hebt. Ook als je van basic outfits houd, of je je outfit die dag nét dat beetje extra wilt geven, met een mooie tas los je alles op. Ook in de warme zomer is een mooie tas onmisbaar, je wilt je favoriete zonnebril mee, een flesje water om gehydrateerd te blijven en natuurlijk die ene fijne zonnebrand.

Zomer tassen

Waar in de winter je handtas wat neutraler van kleur is, mag die in de zomer zeker gezien worden en kan je bijvoorbeeld experimenteren met een damestas in felle zomerse kleuren, zomers materiaal zoals riet, of je tas versieren met mooie sjaaltjes of kralen. Ook bijzondere materialen zijn deze zomer zeker terug te zien in de tassentrends, denk aan metallic, lakleer, glitters en holografische patronen. Ga bijvoorbeeld voor een klassieke witte outfit en combineer deze met een fel gekleurde damestas, zo val je zeker op!

Je tas is deze zomer niet alleen handig en praktisch, maar een echt mode item waarmee je verzekerd bent van een geslaagde look. Bijkomend voordeel natuurlijk dat je meteen alles bij je hebt wat je nodig hebt. Nu de stranddagen en de festivals er weer aankomen zijn de keuzes helemaal ontelbaar, je kan gaan voor een enorme strandtas of juist voor die leuke, opvallende kleine tasjes. Keuzes genoeg en inspiratie genoeg, voor iedere vrouw is er een passende tas te vinden.