5 voordelen van een opblaasbare spa

Een Jacuzzi kopen is helaas voor veel mensen geen optie vanwege de hoge prijs. Gelukkig kan een Opblaasbare spa een oplossing zijn. In dit artikel geven we je de voordelen van een opblaasbare jacuzzi en een aantal tips.

Voordeel 1: betaalbaar

Het grootste voordeel van een opblaasbaar bubbelbad is de prijs. Je hebt er namelijk al één voor 300 euro, terwijl een standaard jacuzzi duizenden euro’s kan kosten. Je hebt dus wel alle voordelen en gemakken van een echte jacuzzi, maar dan voor een veel lagere prijs. Ideaal dus.

Voordeel 2: hij is verplaatsbaar

Een groot voordeel van een opblaasbare spa is dat je hem kan verplaatsen. Omdat je hem makkelijk leeg kan laten lopen en weer kunt installeren, is de jacuzzi makkelijk te verplaatsen. Zo kun je hem in de zomer lekker in de tuin zitten zodat je kunt genieten van de zon terwijl je aan het badderen bent. In de winter kun je hem vervolgens binnen in de garage of in een tuinhuis zetten zodat je geen last hebt van de kou.

Voordeel 3: makkelijk om te installeren

De meeste opblaasbare jacuzzi’s hebben een pomp die de jacuzzi binnen een korte tijd kunnen oppompen en ook weer leegpompen. Het installeren is op deze manier erg makkelijk en kost niet veel tijd. Het is alleen een kwestie van de pomp aanzetten.

Voordeel 4: makkelijk in onderhoud

Een opblaasbaar bubbelbad is makkelijk om te onderhouden. Meestal zijn ze niet heel groot dus dit scheelt schoonmaak werk. Gebruik geen schoonmaakproducten die chloor bevatten want deze kunnen het materiaal aantasten. De waterfilter moeten af en toe worden schoongemaakt door ze onder de kraan te houden. Meer hoef je niet te doen.

Voordeel 5: goed voor je gezondheid

Een jacuzzi is zorgt voor ontspanning, en is daarom goed voor je gezondheid. Het warme water en de bubbels zorgen ervoor dat je spieren ontspannen waardoor je helemaal tot rust komt.