5 HANDIGE GADGETS VOOR OP REIS

Heb jij je vakantie al gepland? Of je nu naar een ver land gaat, binnen Europa blijft of je vakantiebestemming een plek in Nederland is, deze telefoonaccessoires en gadgets zijn overal even handig.

1 Bluetooth speaker

Lig je lekker aan het strand en wil je alvast in de feestsfeer komen? Dan is de bluetoothspeaker niet te ontbreken aan jouw lijstje met reisgadgets. Een bluetoothspeaker is een draadloos boxje wat jouw muziek kan afspelen. Deze zijn zowel te gebruiken in de badkamer als outdoor, want ze zijn waterproof! Mocht iemand je bellen tussendoor? Geen enkel probleem, want handsfree bellen is ook mogelijk met deze handige gadget.

2 Selfiestick

Waarschijnlijk heb je deze gadget zelf als een van de eerste dingen in je rugzak of koffer zitten. Wie gaat er nu nog op vakantie zonder? De selfiestick maakt het maken van een selfie een stuk gemakkelijker. Door de lange uitschuifstok kun je met je telefoon een perfecte selfie maken. Niet vergeten dus!

3 Powerbank

De powerbank is ook een onmisbaar attribuut op vakantie. Als je een lange dagtrip gaat maken en je navigatie of je camera op je telefoon veel nodig hebt, is je batterij zo leeg. Het is altijd fijn om deze gadget mee te nemen, zodat je zeker weet dat je ten alle tijden bereikbaar bent.

4 Selfiering

Een nog niet zo bekende gadget als de selfiestick, maar wel ontzettend handig. Deze lichtgevende ring plaats je op je telefoon om ervoor te zorgen dat je selfies er altijd flawless uitzien!

5 Hoofdtelefoon splitter

Ontzettend handig! Stel je zit in het vliegtuig of ligt op het strand met je reisbuddy en jullie willen samen genieten van de muziek. Door deze splitter kunnen jullie allebei tegelijkertijd van dezelfde muziek genieten. Dat is veel leuker dan allebei je eigen muziek, toch?

Heb jij deze telefoongadgets al of mis je er nog wat in ons lijstje? Let us know!